Då var Svenska Schapendoesklubbens 20 års jubileumsutställning över, tack till klubbens styrelse och alla övriga funktionärer för ett jättefint arrangemang. Vädret var på topp, vi behövde inte frysa.

På fredagskvällen samlades alla Ulfsäters utställare för att fira Kummin av Ulfsäter och Elisabeth Browall för sin fantastiska silverplats på VM i Freestyle 2018, skaldjur med tilltugg och dryck vi lät oss väl smaka!

Rent tävlingsmässigt för Ulfsäter gick det väl sådär 3 valpar till start med bra placeringar. BIS valp blev "Wilmer X av Ulfsäter" stort GRATTIS till Wilmer och hans ägare Peter och Tina Bjelke!.
10 st vuxna hundar från Ulfsäter plus Harald deltog med skiftande resultat 9 st av dessa fick excellent och 2 st very good
"Urd av Ulfsäter" blev dagens bästa med 2:a placering i unghundsklassen tikar och erhöll CK.

Jag och Carina vill rikta ett stort tack till er som ställde upp med era hundar från vår uppfödning!

En mycket trevlig och bejublad Freestylenummer framfördes i pausen av silverekipaget från VM "Elisabet Browaldh och fantastiska "Kummin av Ulfsäter" Tack för showen!

Jag är mycket tillfreds med valparna efter "Carezzando`s Harald Hårfagre" Från Schappetorpets kennel som i valpklass 4-6 månader som blev BIR & BIM BIR blev "Schappetorpets Jolin" och BIM "Schappetorpets Jorm" Grattis till ägare och uppfödare!

Lördagen avslutades med en kamratträff på kvällen!
med trevlig och kamratlig stämning där alla avnjöt medhavd mat och dryck.

Söndagen bjöd på klubbmästerskap i Agility där 2017 års klubbmästare "Hera av Ulfsäter" hamnade på prispallen med tredje plats. Grattis till Hera och Therese Larsdotter!

Lite bilder blev det också!

Fredag kväll Ulfsäters skaldjursfest och firande av Kummin och Elisabeth för Vice Världsmästare i Freestyle 2018

Wilmer-X av Ulfsäter "Bästa Valp" Wilmer och Tina "BIR"
   

Bästa tikvalp Schappetorpets Jolin  (Haralds Dotter) Lillan med Jolin!

   
Urd av Ulfsäter (2:a Unghundsklass med exc. & CK)

Hera av Ulfsäter "3:a Klubbmästerskap i Agility!)