Vice Världsmästare i Freestyle 2018

 

"Kummin av Ulfsäter"

Med danspartnern matte Elisabeth Browald

Vid Världsmästerskapet för Freestyle 2018 som avhölls i Holland fick Sverige, Ulfsäter och inte minst teamet "Kummin & Elisabeth" en stor framgång. Kummin och Elisabeth tog silverplatsen i finalen efter ett bejublat framträdande med sin show  Soul Man!

Kummin och Elisabeth detta fantastiskt duktiga team har även haft stora framgångar i Lydnad med Svenskt Lydnadschampionat, dessutom tävlar dom i Elitklass Spår, exteriört håller det också Kummin fick excellent med CK och fjärde plats öppen klass vid Svenska schapendoes specialen 2015 Holländsk rasspecialist dömde!

Som uppfödare till "Kummin av Ulfsäter" är man stolt och glad, att kunna leverera en så bra valp till en mycket bra förare som har kunnat ta vara på Kummin och med stort engagemang nå upp till denna nivå, vi som uppfödare kan bara leverera ett bra ämne sen är det upp till ägaren att göra resten och det har verkligen Elisabeth lyckats göra, tack Elisabeth för all PR och goodwill du gör för Kennel av Ulfsäter!


 

 

Elisabet Browaldh Tack snälla Lasse och Carina för ert engagemang och support... det känns heeelt galet fantastiskt och ofattbart 😍😍 Och jag kan ju bara säga att jag har en helt fantastisk hund  jag har sagt det många gånger men ju mer vi reser runt och upplever saker tillsammans desto mer inser jag hur makalös hon är  Hon vinner allas hjärtan - över hela världen