Og-Arvikas utställning var mycket välarrangerad och med drygt 60 anmälda hundar.
Klubben har på den korta tid dom funnits fått en mycket fin och väloljad organisation som skötte arrangemanget till allas belåtenhet Genomgående var både valpar och vuxna, av bra kvalitet och med  fina toppar.

I klassen 6-8 hanar segrade Holevikens Lewis  mycket välbyggd, välgående och välpigmenterad, en valp som säkert kommer att låta tala om sig framöver. Han blev också bästa dagens bästa hanvalp och BIR. 

Bilderna här under på BIR & BIM Valparna är tagna sedan dom blev vuxna!!
Holevikens Lewis  BIR Holevikens Loka  BIM

I dagens bästa valpklass 6-8 tikar deltog 9 st där de 4  första tikarna var av mycket hög kvalitet, segrare och BIM blev Holevikens Loka, syster till BIR hanen, en mycket tilltalande tik, med mycket fina rörelser. På andra plats Indramarkens Olivia en torr och stram tik med mycket fin anatomi, lätta och vägvinnade rörelser. På tredje och fjärde plats följde  kullsyskonen Indramarkens Nova och Ninja även dom torra välbyggda och välgående.
I avelsklass hanar deltog Heilei`s Cantona med en mycket jämn och  tilltalande grupp som erhöll HP

Vuxenklasserna innehöll genomgående bra kvallitet, där fanns nårgra klassvinnare som stod klart på plus i sina klasser. I Brukshundklass hanar som innehöll 6 st hundar av högsta kvallitet, segrade Atilas Ego som blev BIR, en mycket harmoniskt uppbyggd hane med utmärkt storlek och anatomi och därtill utmärkta rörelser, på andra plats var Zabax v Arlett inte långt efter också han en medelstor hane med mycket bra anatomi och rörelser tyvärr tappade han lite i sin kroppshållning under gångverksprovet och kunde därmed inte nå första platsen.

Atilas Ego BIR Bricard`s Molly  BIM

I brukshundsklass tikar deltog 5 hundar samtliga av mycket hög kvallitet alla tilldelades Vorzuglich, segrade gjorde Bricard`s Molly, en stor  långsträkt tik med mycket utstrålning och utmärkta rörelser en tik som jag dömde för första gången och som tilltalade mej mycket Hon blev bästa tik och BIM. 

Jag vill tacka Og-Arvika för inbjudan att döma denna deras utställning, jag vill också tacka ringrekreterare och övriga funktionärer för ett mycket bra arbete.

Lars Hammar