X-Kullen av Ulfsäter har nu flyttat till sina nya familjer!

   
Lille sötnosen Xaplin (Jussi) bor nu i Stockholm med sommarställe på Värmdö. Matte Anne-Marie Möller jobbar som sjukhusclown . hon har clownskola lille Jussi kan säkert få lära sig mycket roliga lekar o.s.v Sonen Max kommer säkert hjälpa till! Skulle vara kul om ni kunde komma på valpträffen i höst!


Xavier (Yoda) den lille banditen i kullen blev Norrlänning Han vistas nu uppe i Hälsingland hos familj Eklund. Matte Erika är sekreterare i Edsbyns BK och instruktör för valpar, lillhusse Ralf är en riktigt fin kille som älskar djur, där får Yoda en riktigt fin kompis i familjen finns också en Aussie som heter Ilex. Lycka till och välkommen om ni kan på valpträff i höst!

Xitta har flyttat till Bohuslän, bor nu hos familjen Ericsson i Hunnebostrand, matte Sissel är lärare på Dingle Jordbruksgymnasie  där Xitta får vara med på jobbet varje dag, familjen har tidigare haft en schapendoes som blev gammal, då som nu är dom intresserade av utställning. Lycka till vi ses på valpträffen i höst!

Xana (Saga) har blivit skånska, hon bor nu hos Madeleine Dahl i Lund, Madeleine är ung och då hon studerar bor hon hemma hos sina hundintresserade föräldrar, Madeleine är ridinstruktör och hundinstruktör och har egna kurser. Madeleine har också en pensionerad Airedalsterrertik. Lycka till nu Madeleine när du äntligen fick din Schapendoes och hoppas ni kan komma på valpträff!

Xyanne bor nu hos Lotte Ohlsson och Petri Heinonen i Vena (Nära Hultsfred) Där finns intresse av träning och utställning Petris dotter (10-12 år) kommer att vara  delaktiv. Lycka till hoppas ni kommer på valpträffen!

Xell har flyttat till Susanne Olofsson som bor i ett ytterområde till Alingsås, där är nära till skog och mark, Susanne har tidigare genom åren haft Briarder och kommer att träna och kanske tävla, utställning är också ett intresse. Dotter och barnbarn kommer också vara till hjälp vid behov!  Lycka till och vi ses vid valpträffen i höst!

Xeno finns nu hos familjen Åström i Stigtomta (Östergötland) där blir han sambo med Feeld Spanieln Herbert! Familjen bor på en gård med hästar och katter dom är egna företagare och hundarna är med på jobbet, dom är också passionerade husbilare och kommer säkert att dyka upp på utställningar. Lycka till och så hoppas jag vi ses i höst på valpträff!

Hos Maja Melchersson och Per Claesborn i Ånimskog (Dalsland) fick Xandra (Ronja) ett fint hem, där finns också Pers jakthund Enya.  Maja är mycket intresserad av att ställa ut och träna lydnad, hon har redan kommit med på en valpkurs. Lycka till och välkommen på valpträff i höst!

   
Xander (Rufus) ska bo hos Antoina Waas och hennes sambo Martin i Göteborg. Antonia tänker sej lydnad/agillity och kanske utställning med Xander . Lycka till med detta och så hoppas vi att vi ses på valpträffen!